WORD OOK VRIEND VAN DE STADSSCHOUWBURG VELSEN

De Vrienden van de Stadsschouwburg Velsen dragen ons theater een warm hart toe. En dankzij hun financiële steun zijn wij in staat om extra projecten te realiseren. De Vrienden zijn ook onze klankbordgroep. Wij luisteren graag naar hun mening en suggesties. Vanaf € 25,- per seizoen kunt u al Vriend worden van ons theater. Voor uw financiële bijdrage geven wij u ook graag wat terug. Zoals voorrang bij het reserveren en regelmatig aantrekkelijke kortingsacties.

Wat bieden wij onze Vrienden?
- Met voorrang reserveren voor het nieuwe seizoen en voor grote topshows die soms los in de verkoop gaan (zoals Jochem Myjer).
- Uitnodiging voor de seizoenpresentatie op woensdag 23 mei 2018 (19.30 uur).

Word Vriend en maak het verschil
Het Vriendenlidmaatschap kost minimaal € 25,- per seizoen. U kunt zich via www.stadsschouwburgvelsen.nl/vriend eenvoudig aanmelden. Uw lidmaatschap geldt voor één seizoen en wordt automatisch verlengd per seizoen.

Mede mogelijk gemaakt door onze vrienden
U leest het vriendschap is ons heel wat waard. Mede dankzij de grote én kleine bijdragen van vrienden en bevriende bedrijven hebben wij al vele mooie projecten kunnen realiseren. Projecten waarmee wij de 'Magie van Velsen' vieren. Exclusief gemaakt voor ons theater. Voorstellingen en festivals waarmee wij nu en in de toekomst graag laten zien wat voor moois Velsen en omgeving in huis heeft.

Een kleine greep uit deze prachtprojecten waarmee wij en onze vrienden mooie sier maken:
IMG_3683 Onze Kerstshow

KleineMolKids Theater Festival, 1 oktober

ANBI Status
St. Stadsschouwburg Velsen is door de Belastingdienst aangewezen als Cultureel Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor zijn de giften van de Vrienden extra aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Bedrijfsvrienden
Voor onze zakelijke Vrienden hebben wij de REX-Foundation. Klik hier voor meer informatie.