Online uw toegangskaarten kopen

- Via onze website kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf uw stoelen uitkiezen in de zaalplattegronden.
Een stapsgewijze handleiding met uitleg hoe u online kaarten kunt bestellen vindt u hier.


E-tickets. U kunt ervoor kiezen om thuis uw theaterkaarten uit te printen. U kunt er ook voor kiezen om uw theaterkaarten per post thuis gestuurd te krijgen. Vindt de voorstelling binnen 7 dagen plaats, dan sturen wij de kaarten niet toe maar kunt u deze afhalen aan de theaterbalie of thuis uitprinten.

- Tijdens het bestellen selecteert u eerst de prijssoort(en) (bijv. kinderprijs) en het gewenste aantal kaarten.

- Daarna gaat u door naar de plattegrond en krijgt u automatisch de beste stoelen (paars van kleur) toegewezen. Deze kunt u nog wijzigen. De zwarte stoelen zijn bezet.

Een aantal voorstellingen kent vrije plaatskeuze. Bij de volgende voorstellingen zal dan ook geen zaalplattegrond tonen: de Klein maar fijn-voorstellingen in de REX-foyer, Faulty Towers diner en voorstellingen in Stadsschouwburg Haarlem/Philharmonie Haarlem.

- Als u uw bestelling wilt afronden, wordt u gevraagd uw e-mailadres in te voeren. U heeft geen wachtwoord nodig om te bestellen. Bent u een bestaande klant van ons theater dan kunt u direct verder met afrekenen. Nieuwe klanten wordt gevraagd om hun gegevens in te vullen.

-  Controleer uw gegevens. Als u als bestaande klant een adreswijziging door wilt geven of uw nieuwsbriefvoorkeuren wilt aanpassen, dan is dit mogelijk via de bevestigingsmail die u ontvangt nadat u een bestelling heeft geplaatst. Hierin vindt u een link om uw gegevens aan te passen. Het is van belang dat wij uw correcte adresgegevens hebben voor het toesturen van theaterkaarten en de jaarlijkse theatergids. Klik hier voor ons privacybeleid.

Rolstoelen
Rolstoelplaatsen kunt u niet via de website reserveren. U kunt rolstoelplaatsen telefonisch bestellen via onze kassa: 0900 - 1505.

Meerdere voorstellingen in één keer bestellen
U kunt in één keer plaatsen voor meerdere voorstellingen bestellen. Klik op 'Reserveer meer tickets' om weer in de lijst terecht te komen en een nieuwe voorstelling te selecteren.
U kunt via de website maximaal 8 kaarten voor één voorstelling bestellen.

Portemonneeloze pauze
Bij de voorstellingen in de Stadsschouwburg Velsen betaalt u per kaartje een toeslag van  € 3,50 voor pauzedrankje en garderobe. In de pauze staan op verschillende plekken in de foyer drankjes voor u klaar. Bij de buffetten kunt u koffie, thee en bier verkrijgen. Bij voorstellingen die gespeeld worden zonder pauze, staat uw drankje na afloop van de voorstelling klaar.

Bij een aantal voorstellingen in de Stadsschouwburg Velsen is de Portemonneeloze Pauze niet van toepassing. Klik hier voor meer informatie.

Administratiekosten
Per online bestelling, ongeacht het aantal kaarten, voorstellingen, betaalwijze, rekenen wij € 3,25 administratiekosten bij e-tickets en € 5,- bij kaarten die thuis gestuurd worden.

Betaalwijze
U kunt kiezen of u met iDeal, creditcard of Podium Cadeaukaart wilt betalen. Meer informatie over de Podium Cadeaukaart kunt u hier nalezen.