PodiumCadeaukaart
PODIUM Cadeaukaart

De Theater & Concertbon is vervangen door de PODIUM Cadeaukaart voor Theater, Concert en Festival. Met deze cadeaukaart kunt u bij veel theaters, festivals en andere podia een toegangskaart voor een voorstelling kopen. 

Theaterbon

PODIUM Cadeaukaart kopen

PODIUM Cadeaukaart gebruiken

Online betalen met PODIUM Cadeaukaart

PODIUM Cadeaukaart cadeau doen

Heeft u nog een Theater & Concertbon?

Geen zorgen, de Theater & Concertbon is onbeperkt geldig! In ons theater zijn de theaterbonnen niet meer te koop, maar nog wel te verzilveren. Aan onze theaterbalie (Groeneweg 71) kunt u dus nog kaarten met uw theaterbonnen kopen.

Een PODIUM Cadeaukaart kopen

- Aan onze theaterbalie en via www.podiumcadeaukaart.nl kunt u een PODIUM Cadeaukaart kopen.
- Veilig! De kaart wordt ongeactiveerd naar u toe gestuurd. Pas na ontvangst kan de cadeaukaart eenvoudig door middel van een code geactiveerd worden op de PODIUM Cadeaukaart-website en krijgt de kaart waarde.
- De online bestelde PODIUM Cadeaukaart wordt binnen 3 werkdagen bij u thuis bezorgd. De kaart is direct verkrijgbaar aan onze theaterbalie.
- U bepaalt zelf de waarde op de PODIUM Cadeaukaart. De minimale van de PODIUM Cadeaukaart is € 10,-, de maximale waarde € 150,-. Een waarde van bijvoorbeeld € 25,25 is ook mogelijk.
- De online bestelde PODIUM Cadeaukaart dient u dus eerst op de website van de PODIUM Cadeaukaart te activeren. De aan de theaterbalie gekochte PODIUM Cadeaukaart is meteen te gebruiken, deze hoeft u niet eerst geactiveerd te worden!
- De PODIUM Cadeaukaart is onbeperkt geldig.

Betalen met een PODIUM Cadeaukaart

- De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is in één keer of in delen te besteden. Een eventuele restwaarde kan bij een volgend bezoek besteed worden. De waarde die u niet opmaakt blijft dus op de kaart staan.
- De PODIUM Cadeaukaart is onbeperkt geldig.
- Handig en gemakkelijk! Het actuele saldo van uw PODIUM Cadeaukaart kan opgevraagd worden op www.podiumcadeaukaart.nl
- Een gebruikte kaart is niet opnieuw oplaadbaar.
- Met de PODIUM Cadeaukaart kunt u kaarten kopen aan de theaterbalie van ons theater (Groeneweg 71).
- Met de PODIUM Cadeaukaart kunt u ook via deze website uw kaarten bestellen.

Online betalen met een PODIUM Cadeaukaart

-
Om uw bestelling af te ronden kunt u op onze website kiezen uit verschillende betaalmethoden: iDeal, PODIUM Cadeaukaart of creditcard (Visa of Mastercard)
- U kunt uw bestelling geheel of gedeeltelijk met de PODIUM Cadeaukaart betalen.
- Heeft u voldoende saldo op uw kaart? Dan betaalt u uw bestelling geheel met de PODIUM Cadeaukaart. Een eventueel restant blijft op uw kaart staan en is een andere keer te gebruiken.
- Heeft u te weinig saldo op uw kaart? Dan maakt u eerst het saldo op uw kaart op, vervolgens kunt u het restantbedrag betalen met iDeal, creditcard (Visa of Mastercard) of een andere PODIUM Cadeaukaart (mocht u meerdere in uw bezit hebben!).

Een Podium Cadeaukaart cadeau doen

Wilt u iemand een avondje uit naar keuze cadeau doen? Geef dan de PODIUM Cadeaukaart! De PODIUM Cadeaukaart is te koop bij nagenoeg alle theaters, schouwburgen, concertzalen, kaartverkopende Uitburo's, VVV's en via www.podiumcadeaukaart.nl.

Ontwerp uw eigen cadeaukaart!
Op www.podiumcadeaukaart.nl ontwerpt u zelf uw cadeaukaart. Met een eigen tekst, opmaak of foto wordt de cadeaukaart een uniek en persoonlijk geschenk. De ontvanger kiest en koopt vervolgens zelf een kaartje voor een voorstelling naar keuze.

Een prachtig relatiegeschenk
De PODIUM Cadeaukaart is een ideaal geschenk voor relaties en personeelsleden. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden om zelf uw cadeaukaart te ontwerpen op de website van de PODIUM Cadeaukaart.