Uw pauzedrankje staat voor u klaar!
Om u bij de garderobe en aan de bar sneller van dienst te kunnen zijn, werken wij met een portemonneeloze pauze. Dit betekent dat er in pauze van de voorstellingen een drankje voor u klaar staat. U kunt een keuze maken uit koffie, thee, frisdranken, bier en wijn. Indien er geen pauze is staat uw drankje na afloop klaar. Voor deze service berekenen wij € 3,50 per persoon. Voor speciaal bieren en buitenlands gedistilleerd vragen wij een bijbetaling van € 1,50.

Wel of geen pauzedrankje
De portemonneeloze pauze is niet van toepassing bij de meeste kindervoorstellingen, uitvoeringen van de meeste lokale makers en andere verhuringen. Op onze website en op uw toegangsbewijs staat duidelijk aangegeven of uw kaartje inclusief of exclusief drankje is.

Geen pauzedrankje
Bij een aantal voorstellingen in de Stadsschouwburg Velsen is ook geen portemonneeloze pauze. Voor deze voorstellingen wordt ook geen toeslag doorberekend. Het gaat om: Neerlands Trots 3, Yoga in Concert, Nijntje op de fiets, Dikkie Dik & ik, De Jonge Stem, Troost & Zonen, Sven Ratzke, Schuld, OTK, Mercury Rising, De Grote Kerstshow, Danceworks Sintshow en Kerstshow, Chinees Nationaal Circus, Bumba, Louise Korthals, Aadje Piraatje, Another Kind of Blue, Kikker, Backbone, De Gruffalo, Faulty Towers, Marvellous, Waanzinnige Boomhut, Pieter Derks, Het Zandkasteel, Vrijdag & Sandifort, Je kunt op me rekenen, Eigenwijs, De Kleine Zeemeermin, Vloeimans/Jacobs/Zijlstra, Turks Fruit, Het Volk, Kluizelaar, Bridges of Madison County.