Privacy- en cookiebeleid

Privacybeleid: verwerking van gegevens
Wanneer u een theaterkaart koopt op onze website verstrekt u actief persoonsgegevens aan de Stadsschouwburg Velsen. Dit betreft gegevens als uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en informatie over de nieuwsbrieven die u wilt ontvangen. De Stadsschouwburg Velsen gebruikt uw gegevens om u een optimale avond uit te bezorgen. Vooraf ontvangt u een servicemail met informatie over uw bezoek en tot één week na uw bezoek kunnen wij u informeren over de voorstelling die u bezocht heeft. In het geval een voorstelling onverhoopt wordt geannuleerd, proberen we u via e-mail of telefonisch te bereiken, zodat u niet voor niets naar de schouwburg komt. De Stadsschouwburg Velsen kan u in geval van wijzigingen, extra activiteiten en voorstellingen of aankondiging nieuwe seizoen via e-mail informeren.

Naast zojuist omschreven servicemails kunt u actief toestemming geven aan de Stadsschouwburg Velsen om nieuwsbrieven aan u te versturen die aansluiten bij uw voorkeuren. U kunt zich aanmelden voor de Tipnieuwsbrief (tweewekelijks), de Maandagenda of zakelijke nieuwsbrief (incidenteel). Afmelden voor onze servicemails en nieuwsbrieven kan eenvoudig en direct via een link onderaan de nieuwsbrief. Klik hier voor meer informatie over onze nieuwsbrieven.

U kunt een wijziging in uw NAW-gegevens doorgeven via info@stadsschouwburgvelsen.nl of zelf aanpassen via de link in onze bevestigingsmails wanneer u online kaarten heeft besteld.

Verstrekking aan derden
Voor het verwerken van persoonsgegevens maakt de Stadsschouwburg Velsen gebruik van andere dienstverleners. Deze dienstverleners zullen optreden als verwerker. Zij mogen de persoonsgegevens uitsluitend in onze opdracht verwerken in overeenstemming met de doeleinden waarvoor de gegevens verkregen zijn. De Stadsschouwburg Velsen sluit met deze verwerkers een verwerkersovereenkomst. Hierin wordt de verwerker verplicht om alle wettelijke bepalingen en de bepalingen uit dit Privacybeleid na te leven. Deze derden partijen zijn: Spotler/Mailplus, Ticketmatic, Basic Orange, Nationale Theaterkassa en Google Analytics.

Zijn mijn gegevens goed beveiligd?
Uw gegevens worden adequaat en passend beveiligd conform de eisen in de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Cookies
De website van de Stadsschouwburg Velsen maakt gebruik van cookies.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine bestanden die op uw computer worden opgeslagen om uw voorkeuren tijdens het surfen te onthouden. Cookies slaan nooit uw naam, adres, leeftijd of andere persoonsgegevens op. Alleen uw voorkeuren en interesses aan de hand van uw surfgedrag worden opgeslagen.

Welke cookies gebruikt www.stadsschouwburgvelsen.nl?
Op deze websites worden cookies voor zowel functionele doeleinden als trackingcookies gebruikt:

Functionele cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om u naar behoren te kunnen laten surfen op de website. Zonder deze cookies zou de website bijvoorbeeld nooit de inhoud van uw winkelwagentje kunnen onthouden.

Trackingcookies
De website maakt gebruik van Google Analytics. De code van deze software slaat cookies op om gegevens te verzamelen die ons inzicht geven in onder meer het verkeer naar en op de website. Hiermee doen we onderzoek naar hoe onze site wordt gebruikt om zo de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. We gebruiken deze gegevens nooit om individuele personen te herleiden.

Third party cookies
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina's te kunnen promoten ("liken") of delen ("tweeten") op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Hoe zet u cookies uit?
Als u aan de hand van het bovenstaande besluit cookies toch te willen blokkeren, kunt u dat voor de door u gebruikte browser doen. Let op, cookies worden voor elke computer waar u op werkt gebruikt. Als u meerdere computers gebruikt, dient u dit proces per computer te herhalen.

Vragen over privacy?
U heeft te allen tijde de mogelijkheid om aan de Stadsschouwburg Velsen te vragen uw gegevens aan te passen of te verwijderen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Stadsschouwburg Velsen via onderstaande contactgegevens. Wij vragen u dit verzoek zoveel mogelijk te specificeren zodat we u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien u vragen of opmerkingen heeft betreffende het privacybeleid, dan kunt u deze ook richten aan onderstaand adres.

Stadsschouwburg Velsen
T.a.v. afdeling Marketing
Groeneweg 71
1971 NS IJmuiden
info@stadsschouwburgvelsen.nl

Wijziging van dit privacy statement
Stadsschouwburg Velsen behoudt zich het recht voor om te allen tijde dit privacy statement te wijzigen. Wij adviseren u dan ook om deze verklaring regelmatig op wijzigingen te controleren. Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 17-5-2018.